Σεμινάρια Γραφιστικής

Το σεμινάριο Photoshop και επεξεργασίας εικόνας, αποτελείται από μια σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων για αρχάριους χρήστες που θέλουν να ξεκινήσουν γρήγορα να χρησιμοποιούν το Photoshop για να βελτιώνουν τις δεξιότητες τους.
Το σεμινάριο Photoshop είναι γεμάτο με πρακτικά παραδείγματα και ασκήσεις για τους υποψήφιους, ώστε να γίνεται κατανοητό το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου και πιο εύκολη οι εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με την εφαρμογή του Photoshop.

(95 reviews) 4.8
4.8/5

Basic – 10 hours – Custom

Το Autocad είναι ένα λογισμικό πρόγραμμα για την σχεδίαση και διαχείριση σχεδίων μέσω του υπολογιστή. Χρησιμοποιείτε ευρέως από πολλούς επαγγελματίες όπως : αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους και όσους επαγγελματίες ασχολούνται με τις ψηφιακές γραφιστικές τέχνες.
οι υποψήφιοι σπουδαστές θα μπορούν πέραν από το να αναπτύξουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους, να αποκτήσουν από το μηδέν μια νέα δεξιότητα έτσι ώστε να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα, διεκδικώντας αντίστοιχες θέσεις εργασίας.

(56 reviews) 4.5
4.5/5

Basic – Advance – 3 months

Το Adobe Illustrator είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο διάσημα και πιο περιζήτητα σχεδιαστικά προγράμματα στο χώρο της γραφιστικής. Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών της διάσημης εταιρείας Adobe.
Το Adobe illustrator δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες σχεδίασης λογότυπου, μακέταςαφίσας και κάθε είδους γραφιστικού project. Αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για τον γραφίστα, τον εικονογράφο, ακόμα και τον web designer, που σε συνδυασμό με το Adobe Photoshop και τις άλλες εφαρμογές της Adobe μπορεί να κάνει θαύματα.

(79 reviews) 4.7
4.7/5

Basic – 10 hours – custom