Διαφημίσεις
Google
Facebook

Επιλογή διαφήμισης

Υπολογισμός budget

Σχεδιασμός διαφήμισης

Επίδοση & αλλαγές

Μάθετε για τις διαφημίσεις, πώς να διαφημίσετε σωστά την επιχείρησή σας.

Google &
Facebook Ads

Αν θέλετε να κατασκευάσετε την ιστοσελίδα ή το e-shop της επιχείρησή σας, καθώς και να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό προφίλ στα social media, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οι διαφημίσεις απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες και στους περισσότερους επαγγελματικούς κλάδους. Οι διαφημίσεις είναι ιδανικές για όσους προσφέρουν υπηρεσίες ή διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). 
Αν ΤΩΡΑ ξεκινάς το επιχειρηματικό σου βήμα, οι διαφημίσεις είναι μια πολύ έξυπνη τακτική για να αναπτυχθείς γρήγορα.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ

Όταν δημιουργούμε ένα διαφημιστικό project το κάνουμε με σκοπό να επιφέρουμε κέρδη στην επιχείρηση, είτε με το να επισκεφτεί κάποιος υποψήφιος πελάτης το φυσικό μας κατάστημα, είτε να πραγματοποιήσει κάποια διαδικτυακή αγορά.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Όταν μιλάμε για διαφημίσεις στο διαδίκτυο τότε πριν ξεκινήσουμε να τις προβάλουμε θα πρέπει να έχουμε φροντίσει : 

  1. Να έχουμε τη σωστή ιστοσελίδα, ώστε να είναι δομημένη σωστά και να έχει το κατάλληλο περιεχόμενο.
  2. Όλα μας τα προφίλ στα social media που χρησιμοποιούμε να έχουν τις πληροφορίες που θα περιγράφουν στον πελάτη το τι ακριβώς κάνεi η επιχείρησή σας

Τα 5 πιο σημαντικά βήματα μέχρι την προβολή των διαφημίσεων στον υποψήφιο πελάτη σας.

Βήμα 1ο

Βρίσκουμε μαζί τους στόχους σας

Προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις σας με σκοπό την επίτευξη των αποτελεσμάτων που επιθυμείτε. Ανεξαρτήτως του διαφημιστικού μέσου που θα επιλέξουμε, αυτή η διαδικασία σας βοηθάει:

  • Να αυξήσετε τις κλήσεις στην επιχείρησή σας
  • Να αυξήσετε τις επισκέψεις στο κατάστημά σας
  • Να προσελκύσετε χρήστες στον ιστότοπό σας
target scaled
maps
Βήμα 2ο

Επιλέγουμε ΠΟΥ και ΠΩΣ θα προβάλλονται.

Οι διαφημίσεις διαθέτουν ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα, μπορούν να προβάλουν την επιχείρησή σας σε παγκόσμιο επίπεδο ή να παραμείνετε τοπικά.
Επιλέγουμε μαζί που θα θέλατε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και εμείς σχεδιάζουμε τις κατάλληλες στρατηγικές για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή επίδοση.

Βήμα 3ο

Δημιουργούμε το διαφημιστικό σας μήνυμα

Το μήνυμα που θα χρησιμοποιήσουμε για την προσέλκυση πελατών, επισημαίνει το χαρακτηριστικό εκείνο που κάνει την επιχείρησή σας ιδιαίτερη και ξεχωριστή.
Έτσι μέσα από σύντομες προτάσεις μπορούμε να προκαλέσουμε τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον ΝΕΩΝ υποψήφιων πελατών.
Επίσης μέσα από την δημιουργία banners, βίντεο ή εικόνων μπορούμε να προβάλουμε ελκυστικές διαφημίσεις με μεγαλύτερη ανταπόκριση.

message scaled
bugdet scaled
Βήμα 4ο

Καθορίζουμε τον προϋπολογισμό σύμφωνα με το budget που διαθέτεται

Ο προϋπολογισμός του budget καθώς και τα όρια αυτού, καθορίζονται σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα του πελάτη μας, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της διαφήμισης, αλλά και την διάρκεια προβολής της.

Βήμα 5ο

Οι διαφημίσεις ελέγχονται, βελτιστοποιούνται και είναι έτοιμες για προβολή

Μετά από τις τελευταίες λεπτομέρειες,  οι διαφημίσεις είναι έτοιμες να προβληθούν στους πελάτες σας. Μπορούν να εμφανιστούν μέσα από την Goggle αναζήτηση, τους χάρτες, σε βίντεο στο youtube, σε  εφαρμογές κινητών συσκευών αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram).

analisis scaled

Αν θέλετε να δημιουργήσετε διαφημιστικά project για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.