Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Πλάνο σχεδιασμού

Εξετάζουμε και προσαρμόζουμε τις ανάγκες σας ερευνώντας μαζί σας όλα τα ζητήματα τις επιχείρησής σας.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Το WordPress μας δίνει την δυνατότητα δημιουργίας πληθώρας ιστοσελίδων με μοναδικότητα και λύσεις σε κάθε ζήτημα.

Λογικές τιμές

Τα project μας ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες κάθε πελάτη μας και διαμορφώνονται σύμφωνα με αυτές.

Συνεργασίες εμπιστοσύνης

Δημιουργούμε με πάθος και συνέπεια, σκοπός μας είναι να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Κάνουμε τη διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων να μοιάζει ΕΥΚΟΛΗ

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής αλλά και τεχνογνωσίας. Μια σωστά δομημένη και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα μέσα για κάθε επιχείρηση που θέλει να έχει παρουσία στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για μια απλή ιστοσελίδα προβολής, είτε για την κατασκευή
e-shop.

Αξίες και χαρακτηριστικά

5 λόγοι να εμπιστευτείτε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας στην ομάδα μας

Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων με γνώμονα :

  1. Τις ανάγκες των πελατών μας
  2. Τις απαιτήσεις της αγοράς
  3. Την εξέλιξη της τεχνολογίας
  4. Την υψηλή αισθητική 
  5. Το κόστος σύμφωνα με την οικονομική σας δυνατότητα

Επαγγελματικές ιστοσελίδες

προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
Ηλεκτρονικό κατάστημα
Ιστοσελίδα
mobile phone
e-shop

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι η βασικότερη προέκταση μιας φυσικής επιχείρησης καθώς εξασφαλίζουν πωλήσεις όλο το 24ωρο. Δημιουργούμε e-shop για επιχειρήσεις με βασική προτεραιότητα την ταχύτητα και την ασφάλεια και τις συναλλαγές.

Ιστοσελίδες προβολής

Μια κατηγορία που περιλαμβάνει από επαγγελματικές ιστοσελίδες για προβολή υπηρεσιών μέχρι την δημιουργία blog. Έχουν υψηλή αισθητική, μεγάλη ποικιλία επιλογών, γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης καθώς και τη δυνατότητα πλούσιου περιεχομένου.

Social Media page

Η παρουσία σας ως εταιρικό προφίλ στο Facebook, Instagram ή LinkedIn δίνει στον χρήστη την αμεσότητα και όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα χρειαστεί για να μεταφερθεί στην ιστοσελίδα σας, έχοντας κατανοήσει ένα μεγάλο μέρος των υπηρεσιών ή προϊόντων σας.

Σχεδιάζουμε Brands

που Υπερέχουν

Ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής

Οι ιστοσελίδες μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα σύγχρονα και εξελιγμένα πρότυπα web design, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση υποψήφιων πελατών.

Συντήρηση ιστοσελίδας

Η συντήρηση ιστοσελίδων είναι μια απαραίτητη διαδικασία που μπορεί να επιλέξετε για την μελλοντικά σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας. Η συντήρηση βοηθάει στο να παραμένει ενημερωμένο το site και κατ' επέκταση τα εγκαταστημένα πρόσθετα (plugin), οι εφαρμογές διαδικτύου, η ασφάλεια καθώς και μεγάλο μέρος του κώδικα.

Κατασκευή ιστοσελίδων σε όλη την Ελλάδα

Δημιουργούμε project που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης ανεξαρτήτου περιοχής.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με WordPress

Με τη χρήση της πλατφόρμας WordPress ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας κάνει πιο εύκολο τον τρόπο αναζήτησης των χρηστών στο διαδίκτυο, αλλά και την διαχείριση της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε αλλαγή από τον κάτοχό της.

Hosting & Domain

Σας προτείνουμε τα κατάλληλα πακέτα φιλοξενίας που είναι ιδανικά για την επιχείρησή σας. Όλα τα πακέτα συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά SSL/HTTPS, την ασφάλεια σε επίπεδο Server και Καθημερινά backup. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει και την καταχώρηση του Domain name.

Ανταπόκριση ιστοσελίδων

Η κατασκευή των ιστοσελίδων γίνεται με τρόπο ώστε να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε συσκευή και αν προβάλλονται (ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κινητές συσκευές).

Κριτήρια αξιολόγησης

κόστους ιστοσελίδας

web developer

Βελτιστοποίηση κώδικα

Μέσα από αυτή την διαδικασία βελτιώνουμε τον κώδικα της ιστοσελίδας διαγράφοντας ή τροποποιώντας κομμάτια του, έτσι αυξάνουμε την απόδοση της ιστοσελίδας σε ταχύτητα και ασφάλεια.

web design on laptop

Web design

Αποτελεί το πλέον δημιουργικό κομμάτι στην κατασκευή της ιστοσελίδας δημιουργώντας προσαρμοσμένη και μοναδική σχεδίαση που κάνει την ιστοσελίδα ξεχωριστή. Ένα σωστό web design αποδίδει το ίδιο αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε συσκευή (ηλεκτρονικό υπολογιστή και κινητές συσκευές).

Χρωματική παλέτα

Επιλογή χρωματικής παλέτας και γραμματοσειράς.

Οι 2 βασικοί λόγοι ώστε να δείχνει η ιστοσελίδας μας ομοιόμορφη, ξεκούραστη, σαφής και επαγγελματική.

Κειμενογράφιση

Η ποιότητα, η ποσότητα και η ορθότητα των κειμένων που θα χρησιμοποιηθούν κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας, καθώς αυτή η διαδικασία καθορίζει σε πολύ σημαντικό βαθμό την κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Κειμενογραφεία
loaded

Η ιστοσελίδα είναι έτοιμη

Σας παραδίδουμε την ιστοσελίδα και σας την παρουσιάζουμε. Σε αυτό το βήμα θα σας δείξουμε αναλυτικά τη δομή και λειτουργία της ιστοσελίδας σας αλλά και τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουμε μέλη της ομάδας σας για την σωστή της χρήση και διαχείριση.

Our products simply provide the quality of being clear and easy to understand

Αν σας ενδιαφέρει η εκμάθηση της εφαρμογής WordPress, μπορείτε να δείτε αναλυτικά το σεμινάριο του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου.
Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

    Ενδιαφέρομαι για:

    Υποχρεωτικά πεδία*