Προγράμματα Πληροφορικής
και Πιστοποίηση Υπολογιστών

Πιστοποίηση Πληροφορικής ΑΣΕΠ

Η απόκτηση Πιστοποίησης Πληροφορικής και γνώσης χειρισμού Η/Υ είναι κατάλληλη για τις προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ και βασικό προσόν για τη συμμετοχή σας σε αυτές.
Το εκπαιδευτικό κέντρο ENTER IT είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για την απόκτηση της Πιστοποίησης Πληροφορικής, παρέχοντας μαθήματα και εξετάσεις από αναγνωρισμένους φορείς Πιστοποίησης Γνώσεις Η/Υ όπως η UCERT & ECDL.

(380 reviews) 4.8
4.9/5

Basic – Advance – 1 month

Το Social Media Marketing είναι ο πιο σύγχρονος, εύκολος και οικονομικός τρόπος να προσελκύσει ο οποιοσδήποτε νέους πελάτες στην επιχείρησή του ανεξάρτητα από το μέγεθος αυτής.  
Στο σεμινάριο Social Media Marketing οι υποψήφιοι σπουδαστές θα είναι σε θέση να κατανοήσουν την λειτουργία και την χρήση των εργαλείων και δυνατοτήτων που παρέχουν τα Social Media. Τα Social Media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) σήμερα χρησιμοποιούνται ευρέως για την άμεση προβολή κι επικοινωνία ενός ατόμου ή μιας επιχείρησης με το κοινό τους, αλλά και την προβολή αυτής μέσα από τη σωστή στρατηγική.

(285 reviews) 4.7
4.5/5

Normal – 3 months

Σεμινάρια Προγραμματισμού

Το Android Studio σε συνδυασμό με την γλώσσα προγραμματισμού Kotlin, είναι ο καταλληλότερος για την ανάπτυξη εφαρμογής Android για κάθε κινητή συσκευή.
Με το σεμινάριο Android θα μπορέσετε να αποκτήσετε πέραν από τις βασικές γνώσεις και προχωρημένες γνώσεις προγραμματισμού πάνω στις αντίστοιχες γλώσσες, όπως Java και Kotlin
Θα έχετε την δυνατότητα να διεκδικήσετε θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που συνεχώς αναζητούν ανθρώπους με γνώσεις και δεξιότητες στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά.

(103 reviews) 4.6
4.6/5

Beginner to Expert 40 hours / 3 months video

η Java παράγει ενδιάμεσο κώδικα ο οποίος στη συνέχεια ερμηνεύεται σε κώδικα μηχανής και όχι απ’ ευθείας κώδικα μηχανής όπως η C++ χαρίζει μεν την ιδιότητα της φορητότητας στη γλώσσα, κάνοντάς την όμως να υστερεί σε ταχύτητα.
Η φιλοσοφία της Java όσον αφορά το προγραμματιστικό μοντέλο που υιοθετεί είναι πως ο προγραμματιστής θα πρέπει να προστατεύεται από τη γλώσσα και τα προγράμματα να είναι ασφαλή και αξιόπιστα.

(85 reviews) 4.9
4.9/5

Beginner to Expert 40 hours

Η Unity είναι μια από τις δημοφιλέστερες γλώσσες προγραμματισμού κατάλληλη για την δημιουργία παιχνιδιών ώστε να μπορούν να τρέχουν σε όλα τα λειτουργικά συστήματα υπολογιστών και κινητών συσκευών smartphone και tablet.
Στο σεμινάριο οι υποψήφιοι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν 3 παιχνίδια σε δισδιάστατη και τρισδιάστατη μορφή αντιστοίχως. Έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες ώστε να δημιουργούν παιχνίδια απλά σε μορφή 2D και πιο πολύπλοκα σε μορφή 3D.

(201 reviews) 4.5
4.5/5

Beginner to Expert 3 months

Σεμινάρια Γραφιστικής

Το σεμινάριο Photoshop και επεξεργασίας εικόνας, αποτελείται από μια σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων για αρχάριους χρήστες που θέλουν να ξεκινήσουν γρήγορα να χρησιμοποιούν το Photoshop για να βελτιώνουν τις δεξιότητες τους.
Το σεμινάριο Photoshop είναι γεμάτο με πρακτικά παραδείγματα και ασκήσεις για τους υποψήφιους, ώστε να γίνεται κατανοητό το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου και πιο εύκολη οι εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με την εφαρμογή του Photoshop.

(95 reviews) 4.8
4.8/5

Basic – 10 hours – Custom

Το Autocad είναι ένα λογισμικό πρόγραμμα για την σχεδίαση και διαχείριση σχεδίων μέσω του υπολογιστή. Χρησιμοποιείτε ευρέως από πολλούς επαγγελματίες όπως : αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους και όσους επαγγελματίες ασχολούνται με τις ψηφιακές γραφιστικές τέχνες.
οι υποψήφιοι σπουδαστές θα μπορούν πέραν από το να αναπτύξουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους, να αποκτήσουν από το μηδέν μια νέα δεξιότητα έτσι ώστε να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα, διεκδικώντας αντίστοιχες θέσεις εργασίας.

(56 reviews) 4.5
4.5/5

Basic – Advance – 3 months

Το Adobe Illustrator είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο διάσημα και πιο περιζήτητα σχεδιαστικά προγράμματα στο χώρο της γραφιστικής. Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών της διάσημης εταιρείας Adobe.
Το Adobe illustrator δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες σχεδίασης λογότυπου, μακέταςαφίσας και κάθε είδους γραφιστικού project. Αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για τον γραφίστα, τον εικονογράφο, ακόμα και τον web designer, που σε συνδυασμό με το Adobe Photoshop και τις άλλες εφαρμογές της Adobe μπορεί να κάνει θαύματα.

(79 reviews) 4.7
4.7/5

Basic – 10 hours – custom

Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια / Επαγγελματικές άδειες

Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων αναγνωρισμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ

Τo εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία των Εκπαιδευτών μη τυπικής εκπαίδευσης που επιθυμούν να πιστοποιηθούν στις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για την ένταξή τους στους Πίνακες Εκπαιδευτών Ενηλίκων

(240 reviews) 4.7
4.7/5

160 hours

Πρόγραμμα Κατάρτισης Προσωπικού Ασφαλείας Σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.) – Security

Απέκτησε κρατική άδεια επαγγελματία Security! Παρακολουθείστε τα απαραίτητα μαθήματα εξ’ ολοκλήρου από τον Υπολογιστή σας και προετοιμαστείτε για την επιτυχία σας, στις κρατικές εξετάσεις που διοργανώνει το ΚΕΜΕΑ και ο ΕΟΠΠΕΠ

(138 reviews) 4.9
4.9/5

125 hours / 24 hours